Behind the scene of the water


Slik ser jeg ut med lite sminke, da vet du det. Går egentlig bare med lite sminke for tiden, er ganske så stressfullt, men takler ikke å gå uten. Da blir jeg øyenbrynløs da. Jeg tror ikke jeg har noe favoritt farge for tiden, eller det varierer egentlig ganske så mye dag fra dag. I dag har jeg ingen, utennom glitter. Alt som glittrer og lyser er pent.


Fineste sykelen i verden, jeg har en nokså stygg sykkel som jeg har arvet av min far. Men den er brukbar så jeg overlever vell, synes virkelig at det kunne være litt lettere å få tak i gamle sykler. Alle på finn og nettet generelt er så langt unna, og det er jo ikke særlig mange til salgs uansett.

Noen folker nattet over her (i bygget) i går og vi feiret Jul. Neida, ikke egentlig. Men vi så på julefilm, drakk julebrus og slike saker. The Nightmare Before Christmas er definitivt en av verdens fineste filmer. Senere i går så fikk jeg handlet ferdig julegavene, eller i hvert fall nesten. Mangler til mine rotter og min kattepus, de feirer jo også jul. Jeg er som regel litt tidlig ferdig, men bruker hundre år på å pakke de inn forsåvidt, så derfor ender det med at jeg aldri er ferdig før lillejulaften uansett.. Lite interessante bilder på mitt minnekort og beklager for at min blogg har vært litt død i det siste. Men hvem bryr seg egentlig.
Natt.

5 kommentarer

Syntes du er kjeeempepenu uten sminke jeg :D Og med selvsagt. Og jeg digger alltid bildene dine. Og redigeringen! :D

Sv; Har selv opplevd det. Men A7x er ett band jeg tror skal ta ett helt liv å bli lei av!

Oogg, tusen takk! :D Så koselig^^

IN A BOX

18.des.2011 kl.12:48

fine bilder :)

Live

18.des.2011 kl.20:22

/sv: hii, ja, ikkesant? OGG takk<3

Du er ganske så søtfjeset du også! Og sykkelen! Superfet!

Alice

19.des.2011 kl.02:10

hei du er finfinfin<33 og jeg bryr meg, liker bloggen din :c

prøv loppemarkeder og bruktbutikker!

Kjenner meg litt igjen i julegavene og sånn, bare at jeg er motsatt. Bruker lang tid å skaffe og liten tid på å pakke de inn, haha ^^ Liker å pakke inn ting~

★Cameline

22.des.2011 kl.22:30

pfft, du som er vakker her da!!

Skriv en ny kommentar

hits