Cloudy thoughts under the blue bedroom in the ocean

 

Trekker pusten dypt inn, prøver å opprettholde en ro som ikke bare er midlertidig, men som kan få bli der hele dagen. Det funker ikke særlig bra, enten så starter den svært så dårlig ellers så slutter den slik. Har slike rare rutiner oppe i mitt hodet tror jeg, alltid de samme klokkeslettene. Men av og til så blir de omvendt, kan alltid forvente hvilke tanker jeg har når jeg kommer hjem. Rart egentlig.

Vil prøve å bare være, slutte å stresse med alt mulig rart. Det er egentlig ikke så mye mas som jeg tror, det er bare det at jeg tenker og spekulerer for mye, rundt alt mulig som ikke er noe å bekymre seg for i utgangspunktet. Derfor blir alt bare kaotisk og mas uansett. Vet aldri hva jeg vil heller, med alt og ingenting. Må slutte. Tenke positivt. Snart ett nytt år. Mange muligheter. Har mange nyttårsforsetter, holder nesten ikke noen av dem uansett.


Fikk verdens fineste Mummitroll refleks i kalenderen i dag, er kommet alt for mange fine mummi ting i butikken jeg har lyst på, men ja. Liker gavekalender jeg, det er litt mystifistisk. "Bakte" marsipangriser i dag med min bestefar som er her på besøk. Første gangen jeg lagde de slik. Vi kjevlet en marsipanrull, trykket pepperkakeforner og penslet de med konditorfarge, så de ble litt dekorerte og fargerike. Søtt. Jeg er den eneste i vårt hus som liker marsipan, men jeg er jo teknisk sett veldig lei av det. Drøyt at man spiser seg lei av ting egentlig. Marsipanfigurene kommer til å råtne som sur sild, som alt for mye annet.

Hufslene begynte endelig å dekorere mitt bosted med snø i går. Har ventet ekstremt lenge på det, i hvert fall en stund. Dro ut min søster med en gang jeg fant ut at det hadde dekket litt over 2 cm på bakken, og hoppet rundt barbent. Det blir kaldere og mer snø her fremover, det liker jeg. Vinteren er fin, spesielt når det er helt stjerneklart.

5 kommentarer

Bfly

07.des.2011 kl.23:47

fine bilder :)

Alice

08.des.2011 kl.01:12

Vær glad. :CCCC <33333
Åh, je elsker snøen! :D

Maren Elisabeth

08.des.2011 kl.15:18

Den mummirefleksen har jeg også! Den er så fiin. Også har jeg barbapapa-nøkkelring.

kristina meow

08.des.2011 kl.20:30

sv: meheh jaa har alltid hatt lyst til å være i band, men har liksom aldri hatt sjangsen siden jeg er litt sånn "klassisk musiker", spiller fiolin og sånn.. så det er megagøy :D:D

Skriv en ny kommentar

hits