Julerering er saker det.

I helgen har jeg handlet en god del julegaver, drukket julebrus, laget julekort og noen få gaver, bakt pepperkakedeig fordi Thea og jeg skal lage pepperkakeslott til uka, sett på Harry Potter, vært på en bruktbutikk med min mor og funnet verdens fineste koffert, tatt bilder, sovet hos Thea, spist banan med sugerør, lengtet etter snø, sett Twilight på kino og slike saker. Jeg har blitt veldig lei av Twilight, hele konseptet er litt oppbrukt på en måte. Eller det er vell bare det at jeg er lei av det og ikke er noe fan lenger. Men filmen hadde uansett med alt for mange detaljer. Er generelt veldig lite glad i filmer med mindre jeg liker de og det er egentlig svært få, eller spesielt slike som går på tv og sånt. Med mindre Johnny Depp og Nicolas Cage er med i dem selvfølgelig. Hva synes du om Twilight (Breaking Dawn) ?6 kommentarer

Hannahhhhh

05.des.2011 kl.07:29

Når jeg så traileren til Breaking Dawn og så at Bella Og Edward foretok seg den dødelige synden det er å ha sex (og i tillegg ødelegge sengen!), tenkte jeg at nei, æsj, den filmen skal ikke jeg se!

MariHalvorsen

05.des.2011 kl.08:00

Så ksoelig :D
Jeg ser ikke twilight! Syns det er teit :P
Nei, det er ikke lett, sant det... Jeg håper også at jeg kommer meg ut av det etterhvert og alt annet!:)

Tusen takk for de fine ordene!
Åh så chill! :D

Hahaha, spist banan med sugerør faktisk!

Hmm.. Jeg liker ikke twilight. Eller jo kanskje jeg liker dem filmene men har bare sett 1'rn og nesten hele 2'rn faktisk!! Er ikke blodfan akkurat. Men enig, Johnny Depp eller Nicholas Cage. Elsker de. Dritbra skuespillere!

Abigail : D

05.des.2011 kl.19:15

Fine bilder:D
Har ikke sett filmen enda men sjukt lyst:D!

thea

06.des.2011 kl.20:55

jeg trudde det sto julering, holy shiaat

Skriv en ny kommentar

hits