Just jellyfished

I går lærte jeg å sitte i lotusstilling for første gang i mitt liv, det er smertefullt og litt kult egentlig. Uansett i dag fikk jeg en av mine største overraskelser i historien tror jeg. Man kan faktisk ha brennmaneter som kjæledyr, lykkerus eller noe sånt. Om det er lovlig i Norge er en annen sak, men man kan vell alltids skaffe seg det, selv om transporten av slike dyr er ekstremt komplisert.

Dette er noe av det første jeg skal skaffe meg når jeg en dag flytter for meg selv, jeg har allerede døpt mine to fremtidige brennmaneter. Selv om det er ekstremt mye jobb og det tydeligvis blir som en slags  hobby fordi det er så mye jobb med akvariumet, men det gjør ingenting. Søteste dyrene i verden, utennom kattepuser og rotter selvfølgelig.


Fascinerende skapninger som jeg av en eller annen grunn liker selv om de har brent meg i hjel en rekke ganger.

Det er sånn ekstremt kort tid eller et par måneder da, til jeg reiser den ekstremt lange reisen til Thailand igjen. Der ser jeg veldig brun ut, ugh. Fint land egentlig selv om man dør av varme der. Vill bli multitasker innen musikk generelt jeg, kunne synge, spille gitar, trommer, piano osv. Kompliserte saker når man er så utålmodig og rastløs hele tiden.

 
Fant ut at min lille glitter ¨lavalampe¨ lyste i forskjellige farger i går tror jeg det var, stasfullt.


Jul i blåfjell, julekaker og te. Begynte å pakke inn pakker i dag eller rettelse en da, jeg har et slikt evighets prosjekt med innpakning av pakker, kort osv. Derfor begyner jeg vell ekstremt tidlig i forell til andre.. Masse fine lys og slikt i juletiden, vakkert.

7 kommentarer

raychan

02.des.2011 kl.00:44

Maneter er utrolig nydelige! Håper bare du skaffer et stort akvarium og ikke en liten tank som på bildet owo Men regner med det mest var for bildets skyld og ikke for brennmaneten å bo i xD Men ja.. de er utrolig fine! og masse styr.. det er jo en slags hobby. Som meg med akvariumet mitt.. men deffinitivt vert det! og det blir + et slags møbel.. og en terapi. Jeg elsker å stirre på fiskene mine bare flyte rundt.. Det er ganske beroligene :3

Benedicte

02.des.2011 kl.07:09

raychan: Jajaja, fant ingen ordentlige bilder av noen store nok tanker så bare tok det jeg.. De er så ufattelig nydelige, selv om det er ekstremt mye styr når man må bytte vann osv. så er det definitivt verdt det. Tror jeg kommer til å skaffe meg fisker først da, har ønsket meg det lenge.. Men har liksom aldri kjøpt det ennå x) Ja ikke sant, havdyr i seg selv er veldig fascinerende (:

Frimann

03.des.2011 kl.10:45

ååå, så gøy! personlig liker jeg ikke maneter, men men:)

✂ psychofantasy

03.des.2011 kl.15:02

//mhm, kjempe enig!

Og tack btw♥

Potetm0s

03.des.2011 kl.15:40

Uuuh... Brennmanet til kjæledyr .. Jeg liker ikke de tingene .. Ble brent av en sånn farlig manetgreie i Kypros da jeg var liten. Jeg kunne dødd, men ente heldigvis bare opp med masse arr pga. de trådene.. Siden det har jeg hatt brannmanet skrekk :'CC

♛NINA♛

04.des.2011 kl.10:27

OMFG! Da SKAL jeg ha en manet som kjæledyr, det er mitt største ønske i hele verden! :'D æææ *dødsglad*

kristina meow

04.des.2011 kl.19:39

sv: meheh :D takk ^_^

Skriv en ny kommentar

hits