Mobilkamerasert.


Dette er i dag,en dag ganske så lik de fleste andre dager. Men allikevel svært så ulik. Tror du det er noe mening med vår eksistens? Jeg tror ikke det, da måtte det vært et overhode som kontrolerte det. Gitt oss skjebnen utdelt til hver og en av oss. Men naturen derimot, den formerer vell oss videre fordi det er det naturlige. Karma derimot, det er virkelige saker det. Etter min mening, vill helst ikke tro på det.. Men det er bare slik eller noe lignende som karma. Da burde det vell eksistere en slags Gud eller guder, men klarer ikke helt å tro på det likevell.


Vi tilbringer i hvert fall ikke friminuttene våre på et solsenter, inne på solariums rom og sklir på de sakene man legger seg inni for å torture kroppen med stråling. Neinei. Uansett grønne epler er godt, som du sikkert ser.

Hvem er det som stadig får nye bestevenner, her om dagen fant jeg en mark. Vi tilbrakte mer enn ti minutter sammen, jeg savner min fantasivenn Bjørnis. Etter mine og min mor sine beregninger lekte vi sammen i 3-4 år eller mer, koselige stunder det. Han var forresten en isbjørn, litt lav og meget søt. Skulle virkelig ønske jeg kunne blitt ett lite barn igjen, så og si uten bekymringer og lekt med Bjørnis hele dagen.


Revetalirering i friminuttene og svømmme timene er fine saker det. For en uke siden eller noe sånt fikk vi gratis bløtkake, ersj! Men marspinan er godt. Man må jo selvfølgelig feire tre uker med at parkeringshuset fortsatt lever.


Jeg går alltid av to bussstopp lengre nede på strekningen til Tønsberg enn det som er nødvendig. Når jeg skal på boksing og slikt.. Det er fordi jeg liker denne lille skogen her, eller det er vell mer enn sti med noen trær på hver sin side. Uansett så liker jeg den utennom all trafikken da. Hører mye på Two Door Cinema Club i dag, ååh søte sanger. Jeg savner virkelig Slottsfjell festivalen. Stor forfatter oppgave som må være ferdig til i morgen , har nesten ikke begynt. Veldig sjokkerende, nei.

I morgen er det første desember, endelig. Eller ikke egentlig.. Tiden går så alt for fort, den løper fra meg hvert minste sekund. Vandret lenge i skogen i stad uten mål og mening. Det minte meg veldig om da jeg var et lite barn, som ikke hadde noe som helst anelse om hvilke utfordring livet i seg selv var å gi seg ut på. Der det ikke er stier i skogen, der det er trær som har stått i åresvis og betraktet forandringene av menneskenes groteske handlinger som fører til ødeleggelser av atmosfæren. Vakker skog, har noen bilder jeg sikkert kan legge ut her en dag når mobilen min for engangs skyld er samarbeidsvillig med min pc. Jeg krever virkelig snø nå.

3 kommentarer

kristina meow

30.nov.2011 kl.20:07

sv: eheh ja, og jeg ble feit uansett liksom hahaha, men er egentlig glad nå da for jeg kjøper aldri nugatti og sånn pga oppdragelsen min x) dessuten fikk jeg julekalenderen HURRA!<3

thea cherrybomb

30.nov.2011 kl.20:19

sv; YES! Tusen takk : D

Christine Dattebayo c:

01.des.2011 kl.22:34

Hahah, awww :D Håper du møter bestevennenn din om ikke så altfor lenge c: Bjørnis virker åzm!

// Jaaa, der er det ^^ Hahaha, saaaaant! Jeg føler det ikke er desember.. Hadde ikke noen desemberfølelse da jeg så Jul i blåfjell i dag D:

Skriv en ny kommentar

hits