The fairy is knocking on the doorI går tilbrakte jeg dagen med pepperkake baking og dekorering. Det er vell litt tidlig å gjøre det i november, men allikevel. Pepperkakedeig er sånn ekstremt godt, ikke rart man får vondt i magen.. Synes ikke hjemmelagde pepperkaker smaker så mye jeg, utennom all nonstopen og melisen. // Tumblr. Før så hatet jeg blomster, noe helt ekstremt. Jeg skjønte ikke hvorfor folk likte å ha det som dekorasjon, på klær, dynetrekk, sko osv. Syntes heller ikke det var noe pent i naturen, var bare masse unødvendigheter som vokste i naturen som vi tok med hjem. Det er litt under ett år siden faktisk, Nå derimot, er blomster noe av det peneste som finnes. Forandring fryder er det vell noe som kalles.

I morgen er det SKRILLEX i Oslo Folker, si hei hvis du ser meg. Har til og med fått fri hele dagen pågrunn av konserten. Vi drar vell like etter skolen har begynt, det blir ekstremt stasfullt. Oslo er jo definitivt en av verdens koseligste byer å vandre i. Det er egentlig veldig trist, når Skrillex er ferdig vet jeg ikke når neste konsert jeg får dratt på er.. Men er jo til sommeren selvfølgelig, man har jo alltids jul og slike saker. Gøye saker.

7 kommentarer

Will

21.nov.2011 kl.23:37

Pepperkaner :D *Julestemmning*

Blomster er jo fine de! Liker dem når de er vistne!?! Det er noe spesielt med dem når de er visnte ^^,...rart....

Mildrid Vedvik

22.nov.2011 kl.00:14

Insprerende innlegg :)

Christine Dattebayo c:

22.nov.2011 kl.08:10

Omnonmonnmn, pepperkakeeer! :D

Jeg liker blomster, bare ikke så mye på klær.. 8D

Kos deg på konsert! :D

musicforlifeee

22.nov.2011 kl.10:18

pepperkaker:D haha :P

Kos deg på konsert da! :D

nrhekne

22.nov.2011 kl.13:03

me gusta skrillex, men skal ikke på konserten! :c Du må kose deg kjempe masse!! :D

sus'n ◕ω◕

22.nov.2011 kl.15:52

Åh, du er heldig som skal på skrillex konserten ! :( jeg skulle egentlig, men jeg ombestemte meg og nå angrer jeg sykt ! :(( men kos deg masse♥♥

Alice

22.nov.2011 kl.17:27

Pepperkaker er overvurdert. :T

Heldig som skal da, skulle ønske jeg og skulle på konsert idag, haha. Men nei. :c

Kos deg masse! :D

Skriv en ny kommentar

hits