Art never comes from happiness

Vet du hva, jeg klarer ikke å se særlig naturlig ut på bilder. Det er så fint å vandre ute i den alt for kalde atmosfæren, når det snart kommer snø og alt generelt er helt hvitt. Alt er dekorert med små snøflak, noe som i seg selv er veldig pent. Jeg liker snøen, hvis den ikke kommer innen første desember i år.. Da stopper jeg tiden og henter noe snø i verdensrommet, der har de sikkert litt til overs. For alle vet jo at det egentlig bare er stjernestøv. Det kommer snart søte mus inn i vårt hus, så jeg må vell på musefelle jakt snart. Kan ikke la de søte musene bli behandlet på den groteske måten. Det er bare uakseptabelt.

 

 Har lyst til å ta mange bilder ute tidlig på dagen, må bare få gjort det en dag. Og jeg vet ikke om mitt kamera fungerer mer enn noe sånt som ett minutt ute før det tar ekstremt utydelige bilder. Kun fordi det hater kulde og ble laget på Sahara, der de bare lager kameraer som er beregnet til sol-bilder. Det er i hvert fall min konklusjon. Må fortsette på min ønskeliste, vanskelige saker. Min mor er alltid så tidlig ute med julegaver, dette krever konsentrasjon. Kanskje, kanskje jeg burde begynne med mer interessante saker her og ikke alltid skrive innlegg rundt midnatt.

Jeg trodde fikk ett blåmerke rett under øyet i stad. Noen minutter senere var det noen som sa at jeg hadde fått det. Boksing er voldelige saker, yesh. Så nå har det blitt usynlig igjen, huden er alt for helbredende og teit.

6 kommentarer

kristina meow

17.nov.2011 kl.23:46

sv: jaa vinter er pent og alt, og det er kult at insekta forsvinner og at vi har på oss varme klær og kryper under dyna eller forran peisen med kakao og sånn (: men guaaah fryyyyseeeeeerrrr!!!! :s

Maren Elisabeth

17.nov.2011 kl.23:58

Jeg må bare si at jeg liker å lese bloggen din selv om jeg ikke alltid vet hva jeg skal kommentere. Så ikke slutt!

Alice

18.nov.2011 kl.00:08

Snø er som et teppe, det dekker over alt det stygge, så verden ligger pen og ren tilbake <3

Men jeg liker tepper bedre, fordi de er varmere.

.emilie

18.nov.2011 kl.08:34

//yaay, jeg bla kalt søt folk av søt person c:

karabel

19.nov.2011 kl.01:40

jeg gler meg til snøen kommer, det er så fint c:

Du er megapen og søt btw ü

Maria Ducati

19.nov.2011 kl.10:22

jeg elsker virkelig måten du skriver på ! og bildene dine også de er så uber søte ^^, Du skriver lissom sånn at selv jeg glemmer meg bort og får lyst på snø fordi det er så pent og glemmer alt om kulda x) jeg får bare lyst til å kle meg ut som type gwen stefani sin versjon av alice in wonder land og drikke varm te i snøen med stor hvit floss hat glitrende jeffrey campbell lita sko og veldig mørk sminke. hørtes teit ut men det var det bildet jeg fikk sammen med masse frost og snø rundt x)

Skriv en ny kommentar

hits