Colorless

Når man klarer å få verdens største hull i favoritt jakken din, og du ikke har eid den i en måned engang.. Det er da sy kunnskapene som må strekke seg til, jeg liker egentlig å sy men er ikke særlig flink til det i det hele tatt. Selv om jeg kjøpte en symaskin på et loppemarked for en god stund siden..

Pacman er antakeligvis noe av det gøyeste man kan spille på Facebook, herregud kjedsomhet egentlig.. Jeg misliker generellt veldig sterkt at mine største drømmer er de mest urealistiske. Hvor sannsynelig er det at jeg kan fly rundt i verdensrommet omringet av vakre stjerner, eller ha min egen fine ubåt som jeg seiler med under vann i ferier og forsker på brennmagneter og slikt uten å skade de, eller rett og slett og flytte inn i Harry Potter eller en annen ubeskrivelig bra bok. Har så mange drømmer, og egentlig ingen realistiske som jeg ser fram til utennom noen små ting. Må virkelig begynne å logge av min data tidligere, så jeg får lest noen timer om dagen.. I dette tempoet kommer jeg jo ingen vei med alle bøkene som jeg eier og har lånt på rommet mitt.

// Tumblr, yup. Tattoveringer generelt er noe av det fineste som finnes. Spessielt av skjelett og slike saker. Gleder meg til den dagen jeg er helt sikker på den tattoveringen og/eller de jeg vill ha, noe som kan bli en god stund til fordi jeg er alt for ubesluttsom. Men den dagen kommer før jeg blir myndig, slik er det bare.

2 kommentarer

Maren Elisabeth

08.nov.2011 kl.09:08

Jeg holdt på å tatovere meg i fjor. Bestilte faktisk time og alt! Men jeg ombestemte meg, for jeg var så redd for å angre. Men nå har det gått over ett år og jeg har fortsatt lyst på den samme tatoveringen, så kanskje jeg gjør det en dag snart.

Christine Dattebayo c:

08.nov.2011 kl.09:19

Ikke gøy med hull i jakken! D:

Vet ikke om jeg skal ha tattoo.. Har ikke noe motiv enda c:

// Awww, thank u :D

Skriv en ny kommentar

hits